Krakende Karkassen Op Wielen
Sinds mijn prille jeugd denk ik hoofdzakelijk aan reizen, na de rolwagen vreesde ik dat dit voor goed voorbij was, maar, nee hoor, er zijn nog zo veel mogelijkheden..... vele ervaringen van vroeger als stappende normale mens - leren spartaans leven - taalvaardigheid en andere faktoren helpen enorm het doorstaan van moeilijke momenten tijdens het reizen.
Met het vliegtuig (Kenya) zonder assistentie zou ik niet meer durven, met de auto naar het zuiden van Europa (Portugal en Lanzarote) in de winter blijft voor herhaling vatbaar.
Het reizen heeft me veel geleerd over de mentaliteit van verscheidene landen tegenover hun medemens in een rolwagen en, het is overduidelijk dat daar waar de zon schijnt die mentaliteit het vriendelijkst is. Een simpel voorbeeld: in Belgiƫ, Frankrijk en Nederland moet men zoeken om een pomp station te vinden waar er nog een echte pompbediende de klant helpt, in Spanje, Portugal en de Canarische Eilanden is dat evident.
Met mijn stijve karkas die geen vochtigheid en kou verdraagt zoek ik dus ook zonnige oorden op. Ik ben geen zonneklopper maar een warme droge atmosfeer kan door geen enkele therapie vervangen worden in een vochtige killige atmosfeer.

http://webclipart.about.com

Wie graag grapjes en ervaringen deelt schrijft naar :

info@krakendekarkassenopwielen.be
Powered By Website Baker